Jag fyller min kropp med dagen-efter-socker.
Inte alls för att jag mår dåligt på något sätt. Tvärtom.
Men dagen efter man har ätit och druckit gott i trevliga människors sällskap,
blir det lätt så.
Lite slasktrattsätande och typ mycket choklad.
Imorgon är det ju ändå än annan dag.
En annan vecka.
Med nya möjligheter och skärpningar.
Så tänker jag.
Jag bakar iallafall nya mud cakes.
Och pyntar dom på Helena Lyth´s vis.
(jag missade henne på teven imorse, men följer hennes blogg frekvent)
Det är ju några som hört av sig angående det där "hemliga" receptet.
Så vi kör ett sånt tycker jag idag.
Min kärlekspresent till er.
Mud Cake a´ la Lindvallen Lodge
100 g smör
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält fett och låt svalna.
Vispa ägg och socker.
Blanda torrvarorna och häll sedan i dem.
Häll sist i smöret.
Grädda cakesen i ca 8 minuter.
Ta ut dom och tryck sedan försiktigt ner en marshmallows i varje form.
Ställ sedan in dom igen och låt stå i 2-3 minuter.
Färdiga!
Vilka fina bakverk, och de verkar väldans goda också.
SvaraRaderaKram Helena
Tack för att du delar med dig av receptet <3
SvaraRadera