söndag 25 november 2018

Lussebak. Och kroknat självförtroende

Vi levlar upp.
Från biscotti till lussekatter.
Bak som bak.
Saffran som saffran.
Same, same, but different.


Egentligen hade jag planerat annat.
 1.) Fortsatt struktureringsarbete i det här huset.
Jo Big Bro´s krypin har förvandlats från råtthåll slash soptipp
 - till ett presentabelt tonårs-hang-around.
Bam 👊
2.)  Havsdopp.
Jo igår låg vattnet alldeles stilla och inbjudande.
Idag - tre plus i luften och regn.
Kryddat med förkylning light
Och sånt där får till och med en sån som mig att backa.

Så bad - nej!
Bak - ja!

Lussebullar.
Mmmmm.
Mmm.
Mmm.
Mmm.

Egentligen tycker jag mig vara ganska bra på det där.
Bakning.
Så länge vi snackar vanligt mjöl.
Men glutenfritt?!
(spott och fräs)
Det, DET kan få vilket självförtroende som helst att krokna.



Lil´sis fina.
Mustach, gran, fläta, armband med mera.
Fina så här.
Men torra som fnöske efter ugnsbesöket.
Gah!

Glutenfritt alltså.
Hur jäkla svårt ska vara?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar