fredag 12 oktober 2012

Att prova något nytt


Fredagskväll med storbak. Tillägnat helgen.
Kanelbullar och tårttillverkning. Kalastider all in.
Passar på att prova något nytt (till min mans skepsis) - chokladtårta med hallonmouse och egengjord chokladmousse. Eller låt oss iallafall kalla det så. Chokladtryffel vore kanske ett mer rättvist begrepp.
Men choklad och hallon, hur fel kan de bli?
Allvarligt, hur fel kan det bli?

4 kommentarer:

  1. Det låter väl jättegott. Blev säkert super!

    Ha en härlig lördag!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Oslagbar kombo! Mousse som tryffel. :) Kram

    SvaraRadera
  3. Nej med choklad och hallon blir det aldrig fel!
    Ha en skön helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  4. Choklad i vilken form som helst kan ALDRIG bli fel. Kan jag inte tro! :)

    Kramar

    SvaraRadera