söndag 18 mars 2012

Att dämpa suget...

... eller att skriva in mig själv på rehab.
Shoppingsuget är grymt stort. Jag kan inte ens gå in på nån trevlig shoppingsida för att det ska rycka i spenderfingrarna. (rysning) Det finns så himla mycket fint till både vuxna och barn nu. Jag tror det är längtan efter vårsolen och sommarvärmen som får mig i extas. Är det dessutom rabatt.... puh, det är inte att leka med. Alls.
Det räcker med erbjudande om fraktfritt, så går jag lös. Villervalla, lockade mig med ett sådant erbjudande i fredags. Och vips, så gick jag i fällan. För mina barn har ju inga kläder i sina byrås (eftersom de mest ligger ovanpå. Fast nu har jag faktiskt stoppa ner dom på sin plats.) Och så är jag svag för marint till sommaren.

1-0 till Villervalla!

2 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Hihi, jag känner igen mig i det du skriver. Jag borde nog också skriva in mig där du gör ;)
Älskar marint tema till våren och sommaren, blir mycket rött/vitt/blått hos oss också. Villervalla har fina kläder, gillar tröjan du klickat hem. Får se om jag kan motstå den :)
Kram Linda

Kanel & Cayenne sa...

Ja våren är verkligen en bra shopping-årstid. Varje år drömmer jag om hur läcker jag ska se ut i de fina plaggen, solbränd och vältränad. :) Och nu har jag dessutom en dotter att köpa fina kläder till. Oj oj oj. Kram /Nellie