måndag 26 mars 2012

Love and hate

Sommartid. Mostly love it. Ljusare kvällar och hopp om värme och sommar. Barn som kan vara ute och leka efter middagen och vuxna som kan pyssla i trädgården samtidigt. Baciller som förhoppningsvis reduceras. Bara en massa plus. Nästan. Så gott som på ett liiitet liiitet minus. Tröttheten första veckan efter omställningen. Att få jetlag av att ställa om klockan. Det rimmar illa och det tar ett par dagar innan jag är right on track. Men för tillfället är jag urspårad och trött som en gnu.

Min lilla familj är på lek och fika. Eller rättare sagt jag tror att J fikar, I leker och E klänger runt på sin pappa som försöker dricka kaffe. Klänger i rädsla av värdfamiljens 14-månaders. Inte för att hon på något sätt är farlig, tvärtom, världens sötaste. Men min treåring är allt som oftast försiktig med människor som hon inte känner superväl. Och så värst gamla behöver de inte vara, bara de kan ta sig fram till henne.

Själv ska jag kika runt på allt onyttigt och nyttigt som jag fick med mig hem ifrån "Det stora gula varuhuset". Känna och klämma. Klämma och känna.




2 kommentarer:

Kanel & Cayenne sa...

Ah, det är kanske därför jag känner mig lite "under the weather" så att säga... Tur at jag är mammaledig och kan njuta av den härliga vårsolen, då orde det väl ordna upp sig snart. :) Kram! /Nellie

dianasdrommar sa...

Härligt med ljusare tider :) kram diana