torsdag 8 mars 2012

Semestertips

Det drar lite i semestertarmen. Speciellt nu när den förbannande snön dimper ner igen och hojtar: Surprize. Lurad!

Om jag nu får min älskade kjol (förbannat vad jag tjatar om den) i födelsedagspresent, så skulle vi (eller jag) kunna tänka mig en solresa utanför Spaniens land. Typ till Cypern. Eller nåt. Jo, men Cypern lockar faktiskt lite. Sådär lagom varmt i september.
Men var bor man då? I Ayia Napa eller Fig Tree Bay? Bra hotell? Eller är det nåt annat semesterställe som rekommenderas för en småbarnsfamilj, med två vildbattingar där solen garanteras? I Europatrakterna. Då den ena vildbattingen nämligen inte är jätteintresserasd av att sitta stilla på ett plan alltför länge.

Tips tas tacksamt emot!

1 kommentar:

Kanel & Cayenne sa...

Ja visst vore det skönt med solsemester, och jag tycker absolut att den fina blåa kjolen ska med då. :) Vad jag förstår så är Ayia Napa rätt mycket party. Jag har varit i Fig tree bay men det var över tio år sedan så det har nog hänt en del sedan dess. Jag skulle nog satsat på någon av de grekiska öarna, kanske någon av de nya pärlorna (som jag inte kommer ihåg vad de heter). Jag håller tummarna för att du får både resan och kjolen! :) Kram! /Nellie