onsdag 7 mars 2012

Bebisbutiken

Hit by some bacillus I think. Jobbet har för första gången på ett halvår, fått stått tillbaka pga av egenvård. Det chillar inte riktigt dödsskönt i kistan idag och tröttheten tar sitt utrymme. Redig som jag är, har jag haft barnen hemma. Just in case.

Pogo Pedagog, har istället dumpat av barnen framför teven. Laddad med Bolibompa, filmer och Super Mariospel. Är inte sjukare än att jag själv kan sitta och ratta mig runt racerbanerna enligt I´s vägledning och hejarop. Slirar runt på banan som en gammal pensionär med på tok för hög promillehalt. Thank Good att Wiipolisen inte gjorde hembesök idag, för då hade jag åkt dit för olovlig körning.

E har också fått shoppingbegär efter att ha sett den här gamla godingen:



Hon vill att vi ska köpa en bebis. Puh! En flickbebis var det först sagt. Men sen ångrade hon sej och ville ha många! Fem stycken! (Var köper man sådana undrar jag? För min kropp är inte avsedd för fem graviditeter till) Jag tackar vänligt men bestämd nej till ett liv med Familjen Annorlunda. Jag tror inte att det är riktigt jag. Och då blir det banne mig ingen solsemester eller Desigualkjol. Sju barn på semester. Hmmm.. Dyrt och inte det minsta avkopplande. Tack, men nej tack. För att inte tala om sjukdomar. Idag lyckades jag sova mig igenom hela Cars 2, ihopknycklad i tvåsitssoffan. Funkar ju om den store är inbiten Bilarfantast och minstingen gör som mamma. Somnar. Fast i andra soffan.

Inga kommentarer: