torsdag 22 mars 2012

Balansgång


Yin och Yang. Black and white. Beavis and Butthead.

Min chef har bjudit mig på nytt schema. Mindre fördelaktigt och med fler lämningar av mina egna barn på förskolan. Mer stress på morgonen och ett evigt tjat om mera mat och mindre prat. Treårstrots och klädkonflikter. Huvud ner och fötterna upp. En uttröttad mamma som lämnar trotsen på förskolan, för att sedan möta detsamma på jobbet.

Men så finns de där andra stunderna. För att balansera det hela. Stunder som tex i gymnastiksalen med minstingen. Som hoppar runt i sin cerisa gympadräkt och ett stort leende på läpparna. Där stoltheten inom mig gror och en önska om tre likadana till växer. Där mitt hjärtat och kärleken känns oändligt stort och alla konflikter är som bortblåsta. Ett hjärta sprickfärdigt av glädje och tår som kryllar sig. Av välbehag.

3 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Vilken fin bild på din dotter!
Visst är det så att stunderna balanserar varandra; och konstigt nog så räcker det med 5 minuter gos efter 1 timmes gnäll, det jämnar ut sig ändå ;)

sv: Tack för svaret om skorna. Vad kul att höra att du köpt sådana, då ska jag nog också slå till på ett par idag. Tack!

Ha en fin dag! Kram Linda

Hanna sa...

Herregud vad hon är söt, er lilla loppa! Och som vi längtar efter att få träffa er snart! Ha en bra dag o shoppa lugnt i helgen!:) KRAM

TITTILINA sa...

Vi längtar efter oxå kan du tro!
Kram