lördag 31 december 2011

Paus

Nyårsafton. Årets sista dag. Dagen då man försöker blicka bakåt, men även framåt. Löften har infriats och brustit. Och inför morgondagen och nästa år, lovar vi på nytt...

J är på lekplatsen och rastar två förväntansfulla barn. Själv är jag förvisad till köket. På egen begäran. Lika bra att börja i tid. Efterrätten är klar, snittarna likaså. So far, so good. Förrätten står gästerna för och jag tänker att jag gott kan unna mig en paus i tystnaden. Bara jag. Datorn. Snatam Kaur. Och en bit överbliven dajmtårta. Ladda kropp och knopp för vad som komma skall. Det ligger en viss oro för huvudrätten. Men om jag bara tar det med ro, ska det nog också gå bra.


GOTT SLUT! OCH GOTT NYTT 2012!

5 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Vi får värsta kocken på besök ikväll, vad bjuder man då på? Jag fixar efterrätten, så fixar han för- och varmrätt. En bra deal tycker jag!

Kanel & Cayenne sa...

Hoppas huvudrätten satt som en smäck! Vad blev det? Dajmtårtan ser läcker ut, själv har jag just smaskat på en lussebulle. Gott Nytt År! Kram /Nellie

TITTILINA sa...

Ann-Louise: Kalasdeal tycker jag! Själv göra det roligaste och bli bjuden på det andra. Hoppas att det smakade.

Nellie: Lussebullar är verkligen mumma! Har några kvar i frysen som jag kan njuta av. Huvudrätten blev bra. Vi serverade inbakade oxfilé med madeirasås och potatisgratäng.
God fortsättning på det nya året :-) Kram

Gottegrisen sa...

Den dajmtårtan ser inte dum ut!!

Gott nytt år!!

Kram Linda

Kanel & Cayenne sa...

Ja, kanske bebisen ska få lite mat ibland också! :) Härligt att huvudrätten blev lyckad. Kram /Nellie