lördag 26 mars 2011

Home alone

Ensam hemma. Hur ofta händer det? Och hur ofta känner man inte att det skulle vara så rackarns skönt att just få vara hemma alldeles själv i ett tyst hus? Få lite gjort?

Men ärligt talat... Det är inte ett dugg kul att ligga hemma (sjuk) i soffan, då övriga familjemedlemmar är på födelsedagskalas och mumsar i sig både det ena och andra. Gott brukar det dessutom vara.
Själv ska jag festa till det på en Findus fiskgratäng. En lördagkväll... Goodbye oxfilé (eller vad det nu är), vin och efterrätt - hello helfabrikat och läskeblask.

Datorn joinar mig ikväll och i den har jag hittat en liten mapp med bortglömda sommarbilder. Antagligen bortglömd för att fotona är tagna med "lille-kameran" och därför inte klassade som så "viktiga". Det var ju dumt att tänka så, för där finns faktiskt ett och annat guldkorn. Kanske inte dom mest tekniskt skickliga bilderna, men de har ett dokumentärt värde likväl.


Hittade det här fotot på sis. Västra hamnen i somras. Picknick i solskenet efter att ha lekt fotomodeller på The Studio. Inte så ofta vi har möjlighet att få ha en syster-syster-dag på egen hand. 70 mils avstånd och några småbarn på det... Det blir inte så ofta, så därför var det så mysigt att vi fick till det i somras.
Igår pratade vi i telefon och bestämde en vecka då vi ska åka upp och hälsa på. Ser mycket framemot det. Hoppas att vädret ska bli lite bättre och bacillerna färre än förra året...

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

1 kommentar:

Ann-Louise sa...

Ja, det var en supermysig dag. Undrar när vi får en systerdag nästa gång. Händer tyvärr alldeles för sällan. Men vi ses ju ganska snart!