måndag 21 mars 2011

Time to say goodbye

Jag ogillar verkligen att ta avsked. Tycker inte alls om det. Jag är så pass känslig att jag blev lite rörd när jag lämnade I på Lek&Plask igår. Kanske inte för att jag lämnade honom i simfröknarnas händer under 35 minuter, utan för att han blivit så stor och kliver in och sätter sig på sin plats i ringen som om det vore det mest naturliga i världen.

Egentligen var det ett annat avsked jag tänkte på. The Ark´s avskedskonsert inne i stan igår. Inte sorgset så att jag grät, men jag tror inte att nån gick därifrån oberörd. Eller frusen. Svettigt värre i den trånga lokalen, vilken höjde intimiteten med bandet.

Jag säger bara Ola Salo... Vilken entertainer! Vilken energi! Vilken röst! Jag hade inte förväntat mig annat. Vi såg dom på Malmöfestivalen i början av millienniet. Då var det bra - nu var det smashing! Jocke Berg i all ära, men Ola är i en klass för sig. (nu tror jag att jag förvånade några)
Att inte sjunga med i deras gamla godingar, var ofrånkomligt trots torr och hostig hals. Idag låter jag som en skadeskjuten kråka... krax, krax.

Bilden är lånad från sidbloggen.se

Inga kommentarer: