torsdag 24 mars 2011

Inspiration

Hemma är det fullständig idétorka. Inspirationen har runnit ur mina händer, längs med fingrarna - ut i ingenstans. Försöker leta upp den och samla ihop den, men hittar ingen. Det känns krystat, så jag har bestämt mig för att avvakta och invänta att den hittar hem. Hem till mitt hjärta.
Skyller på att det är den eländiga hostans fel. Den tillsammans med dålig sömn - max två timmar sammanhängande den här veckan. En sådan natt går bra, men efter tre-fyra stycken känns det. Jag tackar solen för att den finns här för mig och ger energi.

En som är full av inspiration är min kompis Louise. Hon har tagit fasta på fotograferandet och utvecklats massor. Hon tar fantastiska bilder och det är bl a hon som är källan till min egen fotografiska utveckling. Nu har hon, tillsammans med sin stylistkompis Marianne, startat upp med ett nytt koncept - Amazing you. En personligare gör-om-mig, med make-up, styling och fotograferande i olika miljöer. Såväl inomhus, som utomhus - efter eget tycke, smak och intresse. Jag tycker att låter som en superkul grej!

Jag hoppas att jag ska bli lika "våglig" en dag. Starta eget, kanske inte med samma koncept - men att utvecklas mer och sen ta steget ut inom fotograferandet.


Bilden är lånad från Amazing You.

Inga kommentarer: