söndag 3 april 2011

Sovmorgon - var god dröj.

Jag hade alla förutsättningar för en rejäl sovmorgon i morse. Ingen tid att passa, inga barn som vaknar i ottan - bara jag i mammas gästrum och min mobil. Den jag glömt att stänga av alarmet på sen igår morse. Klockan fem ringde den - gahhh!Lyckades somna om efter ett tag, men mer som i dvala än sömn. Vilken tabbe...

Lätt träningsvärk i benen från gårdagens Ullaredsrace. Start i varuhuset 07.20, målgång 16.30. Många steg blev det, ångrar att jag inte tog med mig stegräknaren för att stilla min undran. Många varor blev det, vilket resulterade i överfull kundvagn svår att manövrera. Kalsonger, leksaker, födelsedagspresenter till barnen, kläder, gardiner, pajform, innebandymål, muffinsformar, tvål, godis, bakplåtspapper, strössel mm. You name it, I bought it. Strösslet var bra gömt och klurigt att hitta. Fick vägledning dit av självaste Ola-Conny. Nä, jag bad inte om autograf eller idolbild, inte min grej.

Nu åter hemma hos min efterlängtade trio. Borta bra, men hemma bäst. Uppackning av plastpåsarna får vänta. Bilder kommer. Kanske. Senare.

Inga kommentarer: