lördag 27 februari 2010

Det är inte snön som gör vintern jävlig...

... det är alla dessa förbaskade baciller och sjukdomar. Åh vad det är drygt med små sjuka barn. Lilla pluttan fick feber i eftermiddags och blir ledsen när vi tar hennes temp med örontermometern. Misstanken om ny öroninflammation är stor, så vi tog en tur in till jourläkarcentralen i Malmö ikväll. Men rackarens vilket snabbt besök det blev. Ja inte pga av att vi fick träffa en doktor snabbt, men lukten av flera timmars lång väntan och ett knökafullt väntrum där de flesta såg riktigt sjuka ut, fick mig att tacka för mig och åka hem igen. Imorgon bitti satsar vi på Trelleborg istället och då tänker vi hänga på låset när de öppnar.
Det lär säkerligen bli en jobbig natt, men det får vi ta. Och det är utan tvekan mest synd om lilla E. Just nu sover godingen och det är ju skönast när man är sjuk.

I är för rolig. Han hade en kompis här tidigare idag. Innan polaren kom hit sa I flera gånger: "Han får inte äta upp mina blommor!" Han fick förvisso en ny krukväxt av mormor för några veckor sen som han är stolt över, men varför skulle hans kompis äta upp våra krukväxter!? Haha, var får barn allt ifrån?

Snart blir det läggdags för mig oxå, men först en liten godisbit eller två. Mmmmm....

Inga kommentarer: