söndag 21 februari 2010

Familjen Någorlunda

Såg reprisen av Familjen Annorlunda i eftermiddags och måste erkänna att jag blir imponerad. Hur får dom ihop sin vardag? Jo dom tar ju hjälp av dom stora barnen, men ändå? Var får föräldrarna all sin energi ifrån?
Jag har bara två barn och hinner knappt veckostäda. Energin är det sådär med i dessa bacilltider, för lilltjejen är förkyld sen en månad tillbaka och har slemhosta och vaknar typ varannan timme och vill ammas. Så visst är man trött nu. Jag skulle vilja göra som sonen gjorde härom natten - sova tretton timmar i ett sträck! Vet inte om det hänt tidigare, men vad skönt det måste ha varit för honom.
Jag inser när jag pratar med mina jämlikar att vi är en typisk Familjen Någorlunda - vi är alla trötta p g a sjuka barn och dåliga nätter, kämpar med långdragen treårstrots (tar den oxå slut när våren kommer?) och hinner abslout inte hälften av vad man skulle önska.

Så hur i all världens namn hinner man med allt när man har en barnaskara därhemma inkluderat 8-10 barn? Ja man undrar ju. Hatten av för dom - det är beundransvärt. Även om jag inte själv är sugen på ett helt fotbollslag, så kan jag ändå förstå deras längtan efter en stor familj. För trots all trötthet och alla konflikter, så finns det ju inget bättre än att få barn och få vara med i deras uppväxt. Att få mysa med en liten bebis eller höra treåringen säga: "Jag tycker om dig mamma. Du är min bästis." är helt enkelt oslagbart!Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

4 kommentarer:

Louise sa...

fantastisk bild!

TITTILINA sa...

Tack!
Ibland har man sina ljusa stunder :-)

JennyB sa...

Wow, vilken superläcker bild.
Nu blev jag jätteinspirerad. Detta måste jag testa med lilla Lova.
Kram!

TITTILINA sa...

Ja eller oxå inte, Jenny. Isak sprang in med det där kladdiga händerna och jag efter för att förhindra ett nedkladdat hus. Men han hann först...... till SOFFAN!
Kram