fredag 19 mars 2010

Kiss and good night

Var så rackarns trött igår när vi kom hem och somnade för en gångs skull i tid, nämligen halvtio. Inte dumt alls faktiskt, för när man har en liten tjej som vaknar kvart över sex - halv sju, så funkar det inte att gå och lägga sig elva varje kväll. I varje fall inte för mig.

Tidigare under dagen var hela familjen på begravning. Ja inte I förstås, han stannade hos mormor istället och jag tror han hade det mycket mysigare och roligare med henne.
J´s goa mormor gick bort för tre veckor sen och nu har vi tagit avsked även från henne. Saknar denna underbara glada tant på 90+. Hon var alltid så omtänksam av sig, men också mån om sitt yttre och "klar i knoppen". Hennes sista önskan var att få se kronprinsessans bröllop, men nu blev det ju tyvärr inte så... Men jag vet ju att hon var glad över allt roligt hon varit med om och man får ju bara hoppas på att man får bli en sån glad och pigg tant själv i framtiden.

Var ju lite orolig för hur E skulle må efter influensasprutan. Hade laddat skötväskan med både örontemp och Alvedon, men det sistnämda slapp vi använda. Babybjörnselen kom dock väl till pass där i kyrkan. Hon var trött och tyckte nog att det blev lite långrandigt, men i mammas famn var det mysigt och hon var jätteduktig.

Idag ska jag få den sociala törsten släckt :-) På förmiddagen ska vi träffa I´s tjejpolare och mammor på lekplatsen med fika och allt. Efter lunch blir det fika hemma hos ytterliggare en tjejkompis till I. Jo mycket fika blir det....

Trevlig helg!

Inga kommentarer: