måndag 13 december 2010

Lucka 13

Antar att det är idag det förväntas att jag ska skriva om det söta lilla luciatåget på dagis.
Men nä, nåt sånt blir det inte. Inte för att det inte var sött utan för att det helt enkelt inte gått av stapeln ännu. Senare i veckan är det dags och då hoppas jag att vi alla får avnjuta gossebarnets sång med kompisarna.

I ville, i stjärngosseskrud, dock lussa för oss här hemma ikväll och hade världens sötaste lilla lucia med sig i hälarna. Hon tyckte det var vansinnigt roligt att gå (läs halvspringa) efter sin bror som bjöd på allt från "Ute är mörkt och kallt" till "Tipptapp". Skulle gissa på en sex-sju låtar sammanlagt. Den lilla orutinerade bjöd mest på fniss, underbart sådant.

Barnen överraskades under eftermiddagen av en tripp till julavslutningen i Kyrkans Hus. Där var det dans kring granen, julfika och julklappsutdelning av självaste tomten. Jo då så att.... Härligt å se deras miner. I som verkade lite orolig över att inte få någon paket (det låg nästan längst ner i botten) och E som med skräckblandad förtjusning fascinerades av den röde figuren. Och hon förstod snabbt att här vankades det paket....

Inga kommentarer: