måndag 28 februari 2011

Last call...

...for February. I´m not gonna miss it at all...

Vi får väl se om almanackan håller vad den lovar. Vi välkomnar i vilket fall som mars och hoppas att den har våren med sig och att den lämnar bacillerna bakom oss. Gärna overallerna också. E´s goa runda mage gör det svårt att knäppa hennes och köpa en ny, det har vi ingen lust med alls.

Sjukstugan håller i sig, fast under andra former. Jag är på benen igen, iklädd mamma-och-polis-uniformen. Funderandes på om barnen (och mannen) tyckte det var lugnare och skönare när jag var sjuk?
Förkylningsbacillerna har hittat hit. För första gången det här året. I hostar och har sig och E´s näsa rinner som en kran. Ganska väntat. Fast de är inte sämre än att de kan hoppa i soffan, svinga sig i golvlampan och springa rundor i huset. Men att beskåda en tjugomånaders springa runt i huset, gör det nästan till legallt. Dom har ett sådant härligt sätt att röra kroppen på i den åldern. De skumpar fram på ett ryckigt men gungande vis. Ahh, det är så underbart!

Inatt är det åter dags för mig att ta nattpasset. Jag ska bjuda J på en hel natts sömn i gästrummet (med stängd dörr). Det har han verkligen gjort sig förtjänt av, efter fyra "Göteborgsvarvet-nätter".


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

5 kommentarer:

Hanna sa...

Vi kanske har någon overall som E kan låna om vargavintern håller i sig. Kram

TITTILINA sa...

Det hade verkligen varit kalas! Återkommer gärna om vintern drygar sig. Kram

Ann-Louise sa...

Ja, visst längtar man efter våren! Men usch och fy för förkylningar. Ellen har ont i halsen och vi kämpar på för fullt med att få i henne medikament. Hon spottar och fräser, men nu har jag äntligen fått det i flytande form, så det är bara att spruta på!
Kram

TITTILINA sa...

Har kusin Vitamin fått halsfluss? Stackare. Hoppas att hon kryar på sig snart så att hon kan busa med mormor.
Kram

Ann-Louise sa...

Japp, hon har fått halsfluss. Och jag tycker verkligen synd om henne som ska tvinga i sig denna hemska penicillin.
Kram