söndag 22 januari 2012

Barnens dag

Det är så många måsten som ska göras på helgerna när man är ledig, att det knappt känns som att man är ledig. Det ska handlas, researchshoppas, tvättas, strykas, tränas fotboll mm. Men idag har det verkligen varit barnens dag. Och jag önskar att vi hade fler sådana mysdagar tillsammans utan "måsten". Idag har vi spelat spel, pusslat, målat med vattenfärg, gjort potatistryck med mina avdankade akrylfärger - vilken hit, det kommer vi absolut göra snart igen.


Men dagens mest uppskattade var nog att snön kom till byn. Längst ner till södraste södern. Barnen var övertjusta i att få ha snöbollskrig med sin mamma och pappa. Och sen kanelbullar och varm choklad med marshmallows på det när vi kom hem. Det måste varit pricken över i.

Det är sant att jag fortfarande längtar efter sol och vår. Men lite snö istället för regn och rusk, det är inte så dumt det heller.

3 kommentarer:

Kanel & Cayenne sa...

Ja visst är det kul med lite snö! :) Vad bra att de gamla färgerna kommer väl till användning nu. Ibland är det bra att spara på saker. Kram /Nellie

Louise sa...

Härlig bild, den där sista!

TITTILINA sa...

Tack Louise!