torsdag 16 februari 2012

Att komma hem med någon annan

Att gå till affären för att handla en paket florsocker och komma hem med en overall. Det krävs en kvinna till det. (Thank God att jag fick med mig florsockret också förstås) Kvinnor som står för struktur och planering i hemmen. Då det gäller att se sig om med falkögon. Hitta röda lappar på vinterkläder tills nästa säsong. Det kallar jag planering!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Bra jobbat. Jag gjorde något liknande förra veckan,kom hem med en vinterjacka till nästa säsong till lillen-en fin blå med stjärnor på...Skulle egentligen ha något annat. Hoppas att lillan mår bättre.Här är vi också hemma,men vi är friska och har sportlov-:). Kram

Kanel & Cayenne sa...

Så härligt när man känner igen sig! Jag har redan köpt vinterjacka och overall till nästa vinter till lillan och hon är bara en månad gammal. :) Kram /Nellie

TITTILINA sa...

Det är ju bra med framförhållning tycker jag och dessutom känns det ju härligt att man "tjänar" pengar på att köpa för halva priset =0)

Fru Sederblad sa...

Bra gjort! Själv är jag urusel på sådant där. Men visst, har du "tjänat" en massa pengar. Tjejmatte, i allra högsta grad.

TITTILINA sa...

Tjejmatte! Vilket härlig ord. Det snor jag och tänker missbruka i massor.