måndag 20 februari 2012

Hang in there, dude!

Just som lillasyster blivit pigg som en mört och man börjat förbereda sig inför en ny arbetsvecka, kraschar brorsan ner i Bassiluskans feberträsk. Med djupa dalar och höga toppar. Så nu vankas det återigen vab för denna mamma, för att ta hand om sina små. Det får bli en vabdag utan bakning den här gången. Tråkigt men sant (okej, jag lovar inte helt hundra). För om man tittar på kak- och bullkontot i frysen, så finns det mer likviditet där som ligger och skumpar än fikagäster som kommer att besöka oss inom snar framtid.

Istället ska jag försöka få till lite anteckningar inför vårterminens utvecklingsamtal. Dom jag skulle påbörjat ikväll men istället råkade somna tillsammans med I (mysigt). Dom som jag nu skjuter upp pga av morgondagens Pompparty. Det krävs nämligen lite "kolla in" och researching innan entrén dit. För att undvika att få beslutsångest i flera timmar och inte komma hem före midnatt. Och för att inte känna sig "rånad" när man går därifrån.

Men det ska nog gå bra. Och framförallt ska det bli rackarns trevligt.

Bilden är lånad av Pompdelux

2 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Hihi visst är det så :) I höstas när jag var på mitt första PdL-party så var det så mycket jag ville ha att jag inte kunde bestämma mig. Det slutade med ingenting och så fick jag gå hem och fundera igenom. Sen köpte jag en herrans massa på rean istället :)

TITTILINA sa...

Ja det är egentligen så man ska göra. Jag tänkte bara gå dit för att reka och titta lite och sen slå till på rean. Men så fick jag reda på att det börjat 39 nya säljare i Sverige i år och vågade inte chansa alltför mycket. Så lite shoppat blev det ändå. Men är det mer kvar på rean, då tänker jag shoppa loss ännu mer.