fredag 3 september 2010

Guldgruva 2.2

I´s bästis var här. Dom lekte så fint och då passade jag och lillan på att tömma gamla byrån och förflytta innehållet till den nya, Hemnes. (jo jag fick min vilja igenom den här gången)

Det var då jag påmindes om min guldgruva, eller rättare sagt E´s guldgruva. En hel byrålåda full med fina nya oanvända kläder i stl 86 och 92! Jag är expert, som så många andra, på att köpa på mig fina kläder på reor i större storlekar som jag sen lägger ner i tryggt förvar och nästan glömmer bort!? För rea är väl lika med gratis, eller? Man vill gärna tro det.
Som sagt en trevlig överraskning, men man ska ju hinna använda allt också. Känner att det är en enorm tur att jag bokat in både en tur till Ullared och ett Pompdeluxparty de närmsta två veckorna ;-) Frågar mig själv "vad i all fridens namn har jag där att göra?" Jag behöver inte fler kläder till flickebarnet just nu och ska inte heller hamstra nåt.

Jomen visst, vi får väl se hur det blir med det.
Man behöver ju faktiskt inte shoppa, det handlar ju inte bara om det utan även om att få lite egentid och se lite annat/träffa några andra. Det ska i vilket fall bli trevligt med båda - vare sig med eller utan shopping.

1 kommentar:

Hanna sa...

Ja, man skulle lätt kunna shoppa ihjäl sig till lilla prinsessan. Det finns så mycket fint och rea är ju absolut nästan gratis...;) Kram