söndag 26 september 2010

Manboy

One down, two to go.
Fyraårsfirandet har startat och det gjordes med buller och bång.
Tjejkompisarna från gamla dagiset var här på kalas och I hade fullt upp med sex söta små prinsessor som han fick dela med en killkompis. Vilken lyxsituation! Vi får väl hoppas att det ser likadant ut om ett par år.
I trivdes iallafall som fisken i vattnet. Glad åt presenterna, ett Ferrariparkeringshus som tjejerna skramlat till och en Kråkebok. Han och brudarna stuffade runt till Manboy, Timotej och Mama Mia - om och om igen.... Manboy, så passande för vår lille fyraåring!

Men oj vad två timmar går fort! Man hinner ju bara med lite dans, mat, efterrätt och sen avslutning på klassiskt vis - fiskedamm! Spindlarna gick åt, och efterrätten likaså. Men grillspettet som jag kämpat med, vara föga intressanta - precis som maten brukar vara på kalas. Det hinns liksom inte med och de söta små barnen har inte matro i kroppen just då.

Ett lyckat kalas från hans sida och sen kompisarna had left the buliding, så har han bara lekt och lekt med sitt parkeringshus. Jo vi var ute en runda och övade på att cykla utan stödhjul. Vilket går fantastiskt bra, han har bara övat två gånger och redan igår slutade jag att springa bakom för att istället gå brevid.


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

Inga kommentarer: