fredag 2 september 2011

Tjugo plus?

Första arbetsveckan avslutad. Om man nu kan kalla två dagars arbetsliv för en vecka. Lilltjejen har förvandlats till en mycket gladare tjej på förskolan. Mindre gråt, mera glädje och trygghet. Precis som varje förälder önskar.

Jag har förvandlats tjugo plus. Från trettiosex till femtiosex. På bara några dagar. Häromdagen letade jag runt i flertalet blomsteraffärer efter vita pelargonier att ha i köksfönstret. Utan resultat. Pelargonier - dess lukt och blommor som påminner mig om mina barndomsdagar hos min mormor. Hon, som hade en hel farm av dessa blommor. Sticklingar som hon födde upp i varje fönster.

Vidare har femtiosexåringen idag somnat före barnen (pga überjäklig huvudvärk). Har nu återhämtat mig och intagit soffläge för att invänta kvällens höjdpunkt. Trädgårdsfredag! Fotbollen var inte mycket att ha. Vart tog de jämnåriga snygga fotbollsspelarna vägen? (Fast snyggo-trean is still going strong)

Jura har inte bara förvandlats till Krita. Föräldraledig mamma har inte bara förvandlats till yrkesarbetande kvinna. Trettiosexåringen har lika snabbt blivit femtiosex.

Inga kommentarer: