söndag 27 maj 2012

Befruktad på Mors Dag

Jo, jag blev befruktad idag. På självaste Mors dag. I form av ett citrusträd som barnen köpt åt mig. Ett lovely litet träd med solgula små apelsiner, som ska vårdas med kärlek och ömhet. Så att de små minifrukterna växer sig till fullgångna apelsiner.


En dag i njutningens tecken. Bara god mat (för det händer att vi äter mindre god och rolig mat i det här hushållet. För jämställdhetens skull), kompisbesök och en massa fika. På tok för mycket fika faktiskt. Men hey, det är inte varje dag det är Mors dag och då ska man väl få göra som man vill?

Nu vill den här mamman gå och lägga sig i tid. Ett måste. Jag känner mig bra mycket tröttare idag än vad jag gjorde i fredags efter en lång arbetsvecka. Från en snabbfotad elefant till mumiehasande sengångare. Kanske är det tur att det är måndag snart, så att man får vila upp sig lite?

3 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Låter ju som du haft en underbar dag du också! Tänk att man blir trött av helgerna, det är ju så mycket man vill hinna med då.

Visst är det svårt att låta bli att köpa klänningar när man hittar sådana man gillar. Jag hittade en förtjusande häromdagen men lyckades ta mig ut ur butiken utan klänningen, vet inte hur det gick till :) Men jag känner ett starkt sug tillbaka...
Den som Lilly har på bilden är från Nova Star och heter Noomi. Du kan se bättre bilder här:
http://alltochelleringet.blogspot.se/2012/02/paisleymonstrad-noomi.html

Du kan inhandla den exempelvis här om lillsnäckan nu skulle behöva en klänning till ;)
http://www.babyshop.se/noomi-dress/p/45416#filter-2
http://www.luckylittleme.se/product.asp?product=82503

Sov gott nu och hoppas du är utvilad imorgon!
Kram Linda

dianasdrommar sa...

Vilket fint träd :) kram Diana

mitt liv som jag sa...

Men du vilket fint träd! Fast hos mig skulle det tyvärr inte hålla sig fint så länge jag är så dålig på att hålla växter vid liv :(. Må så gott! Skönt med måndag ;). Kram Jennifer