fredag 18 maj 2012

High-heels och bortamatch

Ikväll drar jag och städrocken på middag på bortaplan. Ja mannen och barnen följer också med. Förstås. Det enda som saknas är ett par sjyssta high-heels och läppstift. Två attribut som saknas i min kvinnliga samling, men som kanske borde vara med.

Fast det där med high-heels, är det nåt för mig? Med ett par sådana kommer jag att förvandlas från stabil lyktstolpe till en vinglig flaggstång. Bli längre än min man (det är inte riktigt min grej) och vanka runt som en knäande kamel. Men snyggt är det. På andra. På sådana som kan gå rakt och oknäat. Jag är nog mera ballerina än strippteaser. (inget illa menat mot de sistnämda). Och jäkligt bekväm. Skor som man kan gå en mil i - det gillar jag. Men inte sjutton är sådana skor läckra när man ska på bortamatch med familjen. Nä, sannerligen inte. Och inte fullt så kvinnliga.

Hittade ett par i La Redoute´s katalog, som jag gärna skulle vilja knäa runt i. Och se totalt full och vinglig ut i. Men på nätet var de slut minsann. Så det blev inget med den saken. Jag får helt enkelt vänta på nästa anfall.

1 kommentar:

mitt liv som jag sa...

Hihi, låter precis som jag, det är ju så snyggt på andra men så fort jag får på mig ett par så känns det bara vingligt och fel :). Ha det toppen! Kram Jennifer