söndag 11 april 2010

Gott väder och härligt sällskap

Vilket underbart väder det varit här idag! Lovely!
Det är nästan som bäst när det är 15 grader varmt och ljummen skön vind. Hoppas verkligen på många sådana här dagar framöver.

Idag har hela familjen varit på After-påskfika. Vi var hembjudna till en av familjerna från föräldragruppen och serverades en massa gott och onyttigt.

Det är nu drygt tre och ett halvt år sen vi träffades för första gången på mödravårdscentralen för föräldrautbildning - fem blivande pappor och lika många mammor med stora runda magar. Den gruppen som då var tio personer har nu blivit nitton! Så när alla är närvarande är det fullt hus! Tyvärr var vi inte det idag, några var sjuka och några hade annat förhinder, men trevligt var det och trevligt är det alltid. Jag tycker att alla är så goa och lätta att umgås med och det är så roligt att vi fortfarande har kontakt och ses.

Lilla E har dreglat hela helgen, vilket faktiskt inte tillhör hennes image vanligtvis. Kan det möjligtvis var en tand på väg mån tro? Tjejen är ju fortfarande "tannalös", så det kanske inte är helt omöjligt.

Inga kommentarer: