torsdag 15 april 2010

Köpstopp

Alla som varit föräldralediga vet att man inte har världens fetaste plånbok just då, men ändå är det helt klart den bästa tiden. Man blir ju så rik på kärlek!

Nu har jag bestämt mig för köpstopp. Japp det går ju sådär kan jag säga. Fast vi behövde verkligen en vårmössa till vår lilla tjej. Fleece och jacka får hon ärva av sin bror, men en tjejmössa - det måste man väl få ha? Hittade precis den jag ville ha och allt var frid och fröjd.

Sen skulle jag "bara" (Alfons-Åberg-varning) slinka in på Lindex för att kolla om de fått in några jeans till E. Hon har verkligen ont om byxor.
Vet inte om det egentligen var bra eller dåligt att vi fick en Lindexbutik här i byn? Jo egentligen är det bra, för man slipper åka in till stan så fort man behöver handla, men (big BUT) det händer ju också att man handlar nåt bara för att det var så fint!

Hittade den här fina klänningen där idag och nu funderar jag allvarligt på att bryta mitt köpstopp. Den fanns inte i önskvärd storlek i affären, men (another big BUT) den finns på nätet! Den skulle ju vara perfekt när man firar sin första födelsedag!

Lindex Shop Online - Klänning

Bild från Lindex Shop Online.

1 kommentar:

Camilla sa...

Men så söt klänning. Ja du, det där med köpstopp när man är mammaledig och hittar världens gulligaste kläder till sina barn....det är inte enkelt :-)
Camilla