söndag 23 oktober 2011

I tid för julefrid

Två månader kvar till jul och IKEA har redan börjat sin försäljning med diverse kan-inte-låta-bli-att-köpa-för-det-är-så-billigt-julgrejor. Två månader kvar och jag har inhandlat ett flertal julklappar till barnen och deras kusiner. Och IKEA´s julgrejor.

Julklapparna mest för att jag "sprungit på" några och för att det är trevligt att vara ute i god tid. Men framförallt för att jag och min prickiga familj ska träffa syster och hennes naturella familj nästa helg. I år kommer vi inte att ses till jul, utan byter presenter redan nu och så får barnen dom på julafton.
Julpynt har jag köpt för att IKEA så strategisk ställt fram alla julhärligheter mitt framför näsan på mig, på väg till kassan. Lagom lockande. Och eftersom det inte fanns nån stoppskylt utan bara uppmaning "Gå direkt till julsakerna utan att passera Gå" så satte jag mina fötter i julklistret. Två månader innan jul! Vem är mest galen egentligen? Ikea som säljer julsaker redan i oktober eller jag som köper julsaker redan i oktober? Nu fattas liksom bara årets kaffeglögg och sen är det bara köra All in.

Fråga mig igen den 23 december. Så får vi se om jag har lika bra koll på läget då.

Inga kommentarer: