lördag 8 oktober 2011

Lugnet bedrar

Efter två kalashelger här i huset, hade jag verkligen tänkt pusta ut den här helgen. Bara skrota runt lite här hemma i sakta mak. Kanske pilla lite navelludd och äta godis. Att äta ute med kollegorna igår har funnits på agendan sen länge, men att det skulle bli senare ankomst till hemmet igen, stod det inget om i min almanacka. Efter midnatt är på tok försent för en småbarnsmamma, speciellt när man vet att efter sju på morgonen så är det highlife för små busungar. Världens finaste förvisso, men än dock.

Så jag hade siktat in mig på en lugn lördag med enbart chaffisuppdrag åt I som skulle på kalas på Leos lekland. Chaffis har jag varit, men det blev också en sväng till Mobilia, Ikea, Vellingeblomman (E tappade sin ena snutte igår och en ny extra är ett måste) och Ica. Och jag tror baske mig att hela Malmös befolkning spritt ut sig på samma ställe. Eller så var det samma folk som följde efter mig. Vart jag än vände på min lilla aktersnurra, så var det folkmassor näst intill julhandeln. Ha.Lle.Lu.Ja.

Men NU, är det siesta i Casa de Palatsa hemma hos oss. När folket i största allmänhet klätt upp sig för parmiddag, klär jag ner. Sminket är borta och snart åker mysbrallan på. Barnen ska läggas och sen väntar soffan och Mia Skäringers show på burken. Sägs vara galet bra och jag kan inte tro nåt annat. Skratt, godis och soffläge - ibland kan det vara så himla gött och så himla rätt!

Inga kommentarer: