tisdag 4 oktober 2011

Söndagsmys

Herr och fru på tu man hand. No kiddos, inga måsten. Bara herr och fru på tu man hand. På Ystad Saltsjöbad.

Det är inte klokt att en hotellövernattning kan vara så uppskattad. Kanske för att man inte gör det så ofta. Och trots att man njuter av vuxensällskapet så längtar man ganska snabbt efter dom små.

He.Rre.Ji.Sses. vad livet har förändrats de senaste åren. Förut uppskattade man mest en spabehandling, en shoppingtur till sig själv och ett bra partaj på lördagkvällen. Nu ser livet helt annorlunda ut.

Helgens fem mest uppskattade 2011:

På femte plats: Att känna friden infinna sig sakta men säkert. Att vara på bortaplan och inte kunna tvätta, städa eller plocka. Bara sitta i en varm utomhusbassäng och inandas den svala höstluften.

På fjärde plats:
Komma till serverat bord och sen slippa duka undan och diska.

På tredje plats:
Att få prata ostört med mannen utan att bli avbruten.

På en jäkligt bra andra plats. På väg att hota den första. Hotellfrukost! Helskotta så gott. Att få vara lite crazy och strunta i havregrynsgröten och stoppa i sig nybakta majsbullar, pannkakor, sill, hemmagjord yoghurt och förstås - croissanter med nutella.

På första plats. Ljuvliga första plats: Att få sova helt ostört en hel natt i sköna hotellsängar. Och sen dessutom ta ytterligare en liten halvtimmesnap efter frukost. Bara sådär. Sömn. Ljuvligt för en småbarnsmamma.

Allt i sällskap med min man. Förstås.








Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

1 kommentar:

Ann-Louise sa...

Låter supermysigt!