tisdag 8 maj 2012

It´s over

Pang på rödbetan, nu är sylten slut.
Glamlivet är förbi. Festernas vecka är förbi. Sovmorgnar likaså. (om man nu tycker att det är sovmorgon att bli väckt strax innan klockan sju när man är ledig). Kort arbetsvecka är ett minne blott och nu vankas det fem dagars arbetsvecka och ett irriterande och bjäbbigt mobilalarm som ringer långt innan tuppen galer.

Vardagen träder åter in i vårt hem. Knackar inte ens försiktigt på dörren, utan bara knör sin in i våra liv igen. Vardag är helt okej, men långledigt ger lätt mersmak. Ger blodad tand. Men nio veckor till sommarsemestern ska jag väl stå ut med. Inte för att jag lider, men längtan är stor efter att pilla navelludd och ta dagen som den kommer.

Årets resa är bokad. Känns skönt att ha nåt varmt och somrigt att se framemot i höst. Semester efter semester. Som kaka på kaka. Kan aldrig vara fel. Om man är kakmonster. Eller sunslacker. Eller båda.

 
Bilderna är lånade från Ving.

4 kommentarer:

Coquina sa...

ÅÅÅ vad härligt med utlandsresa i höst =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

mitt liv som jag sa...

Ja men visst ger långledighet mersmak, oj vad jag längtar efter semestern nu! Så härligt att ha en resa att se fram emot.
Tack för boktipset förresten :). Kram Jennifer

Kanel & Cayenne sa...

Oj vad jag har missat, du har ju fyllt år, GRATTIS i efterskott! Du verkar ha haft en riktigt bra födelsedag, härligt att höra. :) Så ni har bokat resa nu, vart bär det av då??? Kram /Nellie

TITTILINA sa...

Tack Nellie. Resan bär det till Cypern. Känns skönt att ha bestämt oss, för som vi har velat. Kram