måndag 1 november 2010

På tu man hand

Igår smet vi iväg, mannen och jag... En planering smitning och med mormor som första barnvakt. Första övernattningen utan lillasyster. Lite blandade känslor när vi åkte hemifrån - varför är det så svårt att släppa sina barn? Iallafall den första gången? Man ska bara över den tröskeln och sen går det mycket lättare nästa gång.

Men så skönt det faktiskt var, att bara komma hemifrån och sova på hotell. Och ligga njuta i spa´t några timmar. Strandpromenad dessförinnan och en sen tvårätters med vin efteråt. Så sen att vi faktiskt var för trötta och mätta för att äta efterrätt.
En god natt sömn (ostörd) med en härlig frukostbuffé! Mmm, visst är frukosten det bästa med att sova på hotell? Underbart! Majsbullar (my favorite) med gott pålägg, pestosill och ägg, hemmagjord fruktyoghurt och två chokladcroissanter som avslutning. I lugn och ro och med havsutsikt.

Det här kan jag abslout göra om och det snart!
Barnen hade det hur bra som helst med mormor och vi möttes av glada ungar och gosiga kramar när vi kom hem.




Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

6 kommentarer:

Johanna sa...

Låter alldeles underbart. Vart var ni? Är också sugen på att åka iväg utan barn.

TITTILINA sa...

Vi var på Ystad Saltsjöbad. Det gav mersmak och det blir definitivt en retur dit framöver :-)

Gottegrisen sa...

Vi har problem att smita i från vår 11-åring!!! Hon fixar inte att sova borta... utan sin mamma! Det förtar verkligen glädjen av att smita :o(

TITTILINA sa...

Ja det förstår jag. Så jobbigt för henne och så jobbigt för dig/er. Hoppas att det vänder snart!

Johanna sa...

I helgen var det Niklas och min tur att åka iväg och vi var i Helsingborg.En mysig stad tyckte vi båda. Tänkte på dig och när vi var på besök för en massa år sedan, men trevligt var det.Började fundera på vart vi var ute och dansade . Var de la Cardinal?

TITTILINA sa...

En helg i min gamla hemstad låter ju lovely! Hoppas att ni hade trevligt.
Japp, det var Le Cardinal vi var på. Vilket minne du har!