fredag 12 november 2010

Schyssta lökar

Har haft en härlig mysdag med L och hennes yngste. Ja, en del spring i benen blev det också förstås eftersom mina barn var med. Nä, dom är inte värre än någon annan men barn har spring i benen, speciellt i 1,5-årsåldern. Men det gäller att vända allting till det positiva - ju mer man springer efter småbarn desto mer fika kan man stoppa i sig.

Det blev en tur till Skånes mest kända tomteby och lunch på I´s favvoställe.
Åh, vad det fanns mycket fint och juligt som jag skulle kunnat köpa med mig. Försökte dock vara en klok och ekonomiskt kvinna och tycker att jag lyckades ganska bra. Fast det finns ju lite grejer som hör julen till och som därför fick följa med hem. Tex en stjärna till E´s rum (första julen hon har eget) och schyssta lökar. Eller en lök, för att vara korrekt. En amaryllis. Ingen jul utan en amaryllis, iallafall inte i detta huset.

Lyckligtvis står julen ännu inte för dörren. Det är en hel del som ska göras och införskaffas. Men några julklappar är köpta och väntar på att klädas i papper.

1 kommentar:

Louise sa...

Ja, våra inlägg vittnar på att vi är ganska lika och uppfattar verkligheten på samma sätt. Det är väl just därför vi gillar varandra!