torsdag 23 juni 2011

Bonus

För en dryg vecka sen fick jag en förfrågan av min framtida chef, huruvida jag ville göra med planeringsdagen. De skulle åka till ett "trevligt" (men då hemligt) ställe och om man ville fick man hänga med redan kvällen innan och sova över, eller bara vara med på den obligatoriska planeringsdagen.

Jag funderade faktiskt lite fram och tillbaka innan jag gav svar. Vägde beslutet tungt i mina händer. Elle belle bi... Nog för att det kan vara läskigt att åka iväg på nåt sådant med helt främmande människor. Men å andra sidan kan det vara ett bra sätt att lära känna sina blivande kollegor under avslappnande former. OCH kanske få en hel natt sömn?! Åtminstone slippa gå upp och stoppa i napp, kissa barn eller hämta över den ena till vår säng.
Jag bestämde mig för att haka på redan kvällen innan. Win or lose?

Idag kom vidare instruktioner från ovan. And it´s a winsituation! Vi ska till mitt drömställe - The Lodge! Oh. My. God! Vilken nice surprise! Framförallt är man inte bortskämd med sådana trevligheter när man är förskollärare. Ha ha! Jag tror att jag kan vänja mig det... Och jag kan säkert stanna mer än en natt.

Inga kommentarer: