måndag 6 juni 2011

Vi hade iallafall tur med vädret

Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hade räknat med att ta igen all solbränna under helgen som vi gått miste om på Mallis. Ligga och lata oss på stranden hela familjen, äta glass, doppa tån i det kalla vattnet, bygga sandslott med barnen... Men det blev ingenting med det. Det blev heller inte någon ridning med tjejkompisarna för I´s del. Inte heller nån spontandejt med vänner eller så.

I fick feber natten mellan fredag och lördag och den har studsat upp och ner som en jojo sen dess. Ibland bara på febergränsen, ibland varit uppe och vänt på 40 plus. Men imorse vaknade han feberfri och det verkar ha hållit sig sen dess. Peppar, peppar..

Men en dag på stranden kändes lite vågat. Så det fick bli det lilla lugna med en cykeltur till kanalen för att fira nationaldagen med glass och titta på årets sjösatta båtar. Skönt att komma ut en stund, för såväl stora som små. Känna ljumma, varma (på gränsen till svettiga) sommarvindar smeka bara axlar. Utan att frysa...

Nu ska denna Flaggans Dag avslutas i den ljumma sommarkvällen. Jag mellan två solstolar, en gosig filt och en bok. Det är lyx som jag har längtat efter.


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

Inga kommentarer: