söndag 21 augusti 2011

Sömnbrist

Here we go again. Fem inskolningsdagar på förskolan = en elva som rinner nedanför lilltjejens näsa. Det är dags igen. Suck...
Barnen har varit så förskonade från sjukdomar sen i början av juni och jag hade ärligt talat glömt bort, eller förträngt, hur jobbigt det är med sjuka barn på nätterna. Nu vet jag och ångesten över kommande månader fram till nästa års sommar infann sig direkt. Klockan 00.27 i natt. He.Rre.Ji.Sses! Hur många månader är det dit? Jag orkar inte räkna.

Vi hade så himmelens trevligt igår på sommarfesten. Inbjudna för första gången till en av lillgrabbens jämngamla förskole-killkompis-med-familjs-place. Mycket nytt folk, men trevligt sådant. Grillad korv, glass och godis, mycket lek, utsikt över hästar i hagen, underbart väder och bara några enstaka nysningar från E´s sida. Få av de kvällar i sommar då man faktiskt suttit ute. Idyll.

Ikväll blir idyllen något annat. Det blir tidigt i säng för att återhämta sig från den näst intill sömnlösa natten. Och hoppas på att de små bacillerna försvinner lika snabbt som de kom.


Inga kommentarer: