söndag 3 oktober 2010

Bortglömda

Det är väl tur att man får gäster och besök ibland, så att det blir riktigt städat här hemma. Jag har kommit på att jag mår så himla bra när det väl är ordning här. Det är så avslappnande och befriande att inte behöva plocka jämt - för det är väl det man gör mest när man är mammaledig, tyvärr.
Jag älskar känslan av att kunna lägga barnen i tid och sen komma ner till bottenvåningen och bara kunna sätta mig i soffan eller göra vad jag vill (händer inte så ofta). Slippa plocka undan och bara vara - det är så avstressande för mig.

Sen är kalas även bra så att alla E´s finkläninngar kommer till användning. "Hittade" två i en påse med prislappar på igår. Jättefina, men som jag glömt bort att jag hade eller att HON hade. Nu har jag lovat att inte köpa flera klänningar till henne detta året och jag hoppas kunna hålla det lika bra som mitt nyårslöfte om bloggandet (vilket har gått bra, över förväntan faktiskt).

Veckans sista kalas är avklarat. Denna gång kom fyra av Isaks kompisar från nya dagiset hit. Dom var så himla duktiga och snälla, kanske för att de inte känner varandra såväl ännu? I har ju bara gått där en och en halv månad och är kanske inte lika varm i kläderna som med tjejkompisarna från det gamla dagiset. Men det verkade vara en mysig grupp barn som var här idag och han fick en massa bra presenter även idag. Och då menar jag verkligen bra presenter - spel, pysselböcker, pennor och djungelbil med djur. Ibland blir det kanske lite mer åt "krimskramshållet" när man ska på kalas och inte känner födelsedagsbarnet så bra. Men han har som sagt bara fått superbra presenter av allihop - toppen!

Inga kommentarer: