måndag 25 oktober 2010

Wild wild west

Vi har varit på återbesök på barnsjukhuset idag, inne i stan. Det känns inte helt betryggande att åka dit in nu. Rena rama vilda västern, där det skjuts hej vilt. Obehagligt!

I uppskattade dock dagens utflykt. Under tiden vi tjejer tog en promenad och sen träffade läkaren, fick han följa med till pappsens jobb (alltså hans pappa). Åh, vad han har tjatat om att få följa med dit! Överlycklig kille, som sen dessutom fick åka bussen hem tillsammans med oss, tjejligan. Två önskningar på samma dag! (nästan som ett kinderägg).
När vi kom hem hämtade han sin leksaksdator så att han kunde leka kontor. Det var roligt så länge han fick sitta ifred. Men när han skulle ta en runda med sin tjänstebil (Bobbycaren) var lillasyster sekreteraren, snabb att sno åt sig datorn. Sen var det inget kul, varken för "it-killen", sekreteraren eller mamman i huset. Game over!

Återbesöket hos läkaren gick bra.
Under sensommaren har E genomgått rutinundersökningar på sjukhuset eftersom hon var inlagd där några dagar i juli. Idag fick vi veta resultaten och det visade sig att allt var bra och normalt. Så skönt å höra och jag drog en liten lättnadens suck.

Inga kommentarer: