fredag 1 oktober 2010

Skrivkramp

Inte nog med att blogspot strulat i veckan, det verkar dessutom som att jag drabbats av skrivkramp. Har ingen aning om hur länge kreativiteten tänkt hålla sig borta, men man får väl hoppas och tro att den kommer tillbaka igen - snart.

Igår firade iallafall jag och Johan anniversery, tio år närmare bestämt. Tio år sen vi träffades på Harrys i Malmö. En organiserad blinddate dessutom! Jag kommer fortfarande ihåg hur han var klädd - svart skjorta, svarta byxor som satt perfekt (så ytlig är jag) och en grön mockajacka (tyvärr drog den ner lite på av pluspoängen av byxorna). Skämt åsido, så hade jag kanske inte räknat med att jag skulle träffa mannen i mitt liv. Min kompis M tyckte att jag skulle träffa en kille som han kände. Var lite skeptisk till en början eftersom jag känner väldigt många av hans kompisar. Dessa killar är hur trevliga som helst och vi har haft mycket kul ihop framförallt under högskoletiden, men kanske inte riktigt my type of guys. Well, well, den här killen var ju inte riktigt som dom andra kompisarna jag träffat och vi hade faktiskt rackarns trevligt. Som det kan bli!

Alla som följt bloggen vet ju hur det ligger till nu. Gifta, två barn, radhus. Dock ingen Volvo eller vovve, men det funkar bra med Audi och dammråttor istället.

Vilken tur att jag hängde med på blinddaten!

Inga kommentarer: