fredag 15 oktober 2010

Var e´ brudarna?

Ja I hade sina vid sin sida idag - favvotjejerna!
Vi har haft mamma-son-eftermiddag och var på Kulhuset med killens tre bästa tjejkompisar som han gick tillsammans med på gamla förskolan. Lillasyrran lämnade vi till farmor, för andra gången i hennes liv. Första gången, för ett halvår sen, gick inget bra. Det resulterade i en timmes gråt och sen en timmes sömn - farmor blev avskräckt och mamma likaså. Den här gången gick det mycket bättre, vilket lättat tre generationers hjärtan och gett hopp inför framtiden.

Tyvärr är vi alldeles för dåliga på att ge oss iväg och hitta på något själva med I. Så därför var det så mysigt att bara få vara med honom och åka rutschkana, lite rutschkana till och ännu mer rutschkana. Det ska erkännas att han hade mer mod än jag. Han åkte ner för den högsta i form av en spiral. De andra mammorna påpekade att den var nog mest byggd för barn och inte vuxna. Jag var inte sen att stämma in, så att jag kunde ha en vettig ursäkt :-)
Det var iallafall en mysig stund att få leka av sig, få vara med favoritkillen och att få träffa dom goa mammorna. Alla hade lämnat de små ettåringarna hemma, dom med spring i benen, så vi hann faktiskt sitta ner och prata lite också.

För övrigt är det sista dagen att söka till högskola/universitet idag. Häromkvällen slängde jag in en ansökan, till kursen "Visuell kommunikation". Har fortfarande en del kvar av min bildbehandlingskurs, men den tänkte jag göra klart det här året, om ifall att jag kommer in på den andra. Vi får väl se vad som händer. Söka kan man ju alltid.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Haha. Sista stycket stämmer med mig. Också sökt Visuell kommunikation, och har tänkt göra klar sista på andra kursen i höst. :-) Har en uppgift kvar.

Btw - jag läser också din blogg, vet att du undrade för ett tag sen.

TITTILINA sa...

Vad trevligt att du tittar in Åsa och att vi sökt samma kurs! Jag har bara avverkat sex lektioner och skulle just hugga in i den sjunde när jag såg att den varade över tre timmar!