torsdag 7 oktober 2010

Rugguggla

Natten som gick var mindre kul.
Hostan from hell, var så elak att den väckte stackars E efter en timmes sömn. Hon hade säkert jätteont, för hon var så ledsen. Tyckte synd om henne, så därför fick hon följa med mig ner en stund för att avrunda min kväll på nedanvåningen med pluggandet och kvällshygienen.
Big mistake, visade det sig.... När vi gick upp igen för att lägga oss i vår säng, så blev hon vrålarg - grät och sparkades. Började fundera på om det var öronen som spökade igen och efter någon timme gav jag henne Ipren, just in case. Klockan ett i natt somnade vår lilla madame på min axel och själv försökte jag sova så gott jag kunde, vilket var hyfsat tills klockan (ovälkommet) ringde kvart i sju....

Vet inte om det var den dåliga natten (den gjorde säkert sitt till) eller om det är meningen att bacillerna tänkt snabbföröka sig nu, men jag har känt mig ruggig hela dagen. Huvudvärk och lite frusen...
Passade på att vila en stund när E la sig för att sova middag halv tolv. Döm av min förvåning, när jag vaknade kvart över ett?! Ajsing bajsing. I skulle hämtas på dagis klockan två, så vi fick hoppa över lunchen så länge och ta den efter hämtningen (tur att det finns bananer) Men efter det kändes ju hela dagen upp och ner på nåt sätt.

Ikväll blir det inget pluggande (nu när jag faktiskt kommit igång) utan bara soffläge med några bitar choklad och "Ullared" på Kanal5-play.

Vila och mer kuckelimuckmedicn - hoppas att det går hem.

Inga kommentarer: