lördag 2 oktober 2010

Kusin Vitamin

Firandet fortsätter och idag har det varit vuxenkalas, iallafall kallar vi det så av nån anledning. Men när vi satt samlade vid matbordet kom jag på att det är ju inte riktigt hela sanningen. För runt mig satt fem vuxna och fyra barn - nästan fifty-fifty. Kanske släktkalas hade passat bättre? Well well...

I fick en massa fina presenter - eltandborste, bygglåda, pysselbok, cykel och mer lego :-) Sen barnkalaset i söndags har J och I haft fullt upp med att bygga och bygga. Om sanningen ska fram så tror jag att grabbarna tycker att det är lika roligt båda två. Fast ikväll tror jag ändå att det var Kusin Vitamins besök som var roligast.
Det är så roligt att se dom två fyraåringarna tillsammans. Det är 70 mil emellan dom och därför ses de inte så ofta, några gånger per år. Men så fort de möts så är leken igång och så håller det på tills det är dags för någon att åka hem. Det har verkligen varit så sen de var små! Man får hoppas att det håller i sig länge, för tänk vad roligt de kan ha ihop när de blir äldre och kan åka själva till varandra. I kan åka upp till henne i Stockholm och hitta på en massa kul och kusin Vitamin kommer ju kunna ha härliga sommarvistelser hos hos nere på Guldkusten.

Jag tror alla hade trevligt på kalaset ikväll, såväl de stora som små.
Nu är det dags att krypa till sängs. Imorgon är det dags för nästa barnkalas och det gäller att ladda batterierna.

Inga kommentarer: