torsdag 13 januari 2011

Back in back

Efter mycket klurande och letande hittade jag hem igen - back in black. Till min enkla layout. Var sugen på helvit, men jag håller nog fast vid min gamla vanliga. Iallafall ett tag till.

Skaka rumpa har det i varje fall blivit. Zumba! Riktigt svettigt, riktigt skoj. Det gav mersmak. Vill gå på flera sådana pass. Räknar med ordentlig träningsvärk imorgon - sådär så att det gör lite skönt ont.

Skönt att förbränna dagens pimpade pepparkakor dessutom. Tjugonde Knut kör ju julen ut. I har varit bra sugen på pepparkakshuset, men jag tycker det känns sådär att bjuda barnen på kakor som legat framme en dryg månad och samlat på sig damm och stekfett. Men lite festligheter hade ju utlovats.
Sonens egentillverkade smällkaramell som hängt på rummet hans sen advent, plundrades av obehörig i helgen. Så där fanns inget att hämta. Men i början av veckan pimpade vi några pepparkakor i samma stil som huset - med glasyr och Non Stop. Smakade givetvis smask och så fick vi en riktig "julavslutning" trots allt.


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

Inga kommentarer: