torsdag 6 januari 2011

Trettondagen

Trettondagen, en sån där dag då jag inte fått nåt vettigt gjort. När jag tänker efter, så är det inte sant - men det känns så.

I har varit hos en tjejkompis hela eftermiddagen, så honom har jag knappt sett röken av. Stora killen. Eller han är iallafall på väg att bli. Nu är han själv hos kompisarna och leker. Vad hände? Tiden går så rackarns snabbt.

E har gjort mig sällskap idag. Sovit och myst. Busat och stojat. Sådan är hon, vår lilla solstråle. "Tobboté", går hon runt och säger. Senaste tiden har det poppat upp flera förståeliga ord, men tobboté är forfarande en gåta. En gåta att fortsätta klura på.

Mellan pluggandet, tvättandet och julgodis-nummer-två-tillverkandet (jag vet, granen är ute men jag ville ta vara på överblivna marshmallows och choklad) har jag gått och drömt om sommaren. Förra veckan bokades 2011 års solsemester tillsammans med fina vänner. Sedan dess har jag inte kunnat låta bli att längta efter sol, värme, trevlig semester och SOMMARKLÄDER! Det är inte så att jag bara vill stryka ett streck över tiden fram tills dess, men jag ler lite av tanke att få slippa overaller, mössor och vantar. Bara hoppa i en klänning och känna värmen runt armar och ben.

Den här lilla flickklänningen gjorde ju inte längtan desto mindre. Jag klarade mitt klänninglöfte som jag gav i september/oktober. Inte en klänning till E har jag köpt sen dess. En stor klapp på mitt huvud...
Men nu är det nytt år och nya spenderbrallor, även om de är tajta :-)

Men en sån här ska tösabiten få. Frågan är bara vilken?
Vad tycker ni?





Bilderna är lånade av Kappahl

2 kommentarer:

JennyB sa...

Så söta klänningar!
Tänk om jag också kunde få bestämma dotterns outfits....då skulle hon vara klädd som en liten älva :-)
Båda klänningarna är fina, men jag gillar nog färgerna på den översta klänningen lite mer. Passar till poolens färger :-)
Förstår att ni längtar till er resa. Lite avis är jag...ska fråga systern om jag kan få plats i en resväska :-)
Kram

TITTILINA sa...

Tack för hjälpen Jenny.
Jag känner oxå lite mer för den turkosa, men har inte bestämt mig rikigt än.
Ja sommar och sol ska bli härligt. Tror säkert att syrran din har en väska över :-)

Kram