tisdag 8 juni 2010

All inclusive

För första gången testar vi All Inclusive när vi är på semester och jag måste erkänna att det är toppen! Kanske något enformigt att äta snarlik buffé två gånger om dagen i en veckas tid, men så smidigt när man har småbarn! Man går och tar det man vill ha och slipper vänta på att bli serverad. E tycker inte att det är superroligt att sitta stilla så länge, så det passar oss bra.
Och sen allt annat gott som man bara kan ta för sig av, dricka, glass, tårta osv. Det är verkligen allt annat än en hälsoresa det här.

Något som jag dock inte räknat med skulle ingå i paketet är mosquitos och öroninflammation. Det stod det inget om när vi beställde resan.

Myggen här är riktigt ilskna och har bitit oss alla fyra mer eller mindre, men värst är det helt klart for I. Han är svullen i ansiktet efter ett tjugotal bett där och har fått lika många på övriga kroppen. Han är inte den som gnäller, men visst kliar det på honom.
Han är å andra sidan lycklig över att äntligen ha hittat en svensk tjejkompis här på hotellet! Dom har "hängt" hela dagen, såväl i poolen som på minidiscot och Disneyuppvisningen (som åskadare). Hotellet anordnar dagligen flera aktiviteter för barnen så det finns massor att roa sig med om man har lust.

E har reagerat minst på sina bett men har å andra sidan fått gojs i ögat, rinnig näsa och varit febrig och ledsen inatt. Så hon har fått vara på rummet större delen av dagen, medans jag och J skiftats om att äta och vara med I nere vid poolen.
Tror tyvärr att det är samma eländiga baciller som hon hade sist som kommit tillbaka och nu har vi gett henne första dosen antibiotika. Vår örondoktor var snäll och skrev ut medicin till oss om-ifall-att redan innan vi åkte och det känns skönt att ha det med sig nu.
Imorgon flyger vi hem och jag hoppas verkligen att hon inte ska ha en alltför jobbig flygning med sina stackars öron..

Inga kommentarer: