fredag 18 juni 2010

Nya dagiset

Idag var vi inbjudna att hälsa på I´s nya dagis som han ska börja på till hösten.
Vi var förstås där för att kolla läget och träffa nya fröknar och kompisar. Eller ja, den ena fröken som jobbar där, har varit på I´s "gamla" förskola och det känns väldigt tryggt för oss - hon är dessutom himla mjuk och trevlig i sitt sätt.

Besöket gick jättebra och han fann sig snabbt. Jag såg inte mycket av honom under timmen vi var där och när det var dags att gå hem, så ville han inte följa med. Ett väldigt bra betyg tycker jag. Han längtar redan efter att få gå dit igen och helst imorgon. Det kommer säkert att komma ett bakslag så småningom i höst, men just nu är jag bara glad över att han tar det så bra.

Han har dock en vecka kvar med sina härliga vänner på gamla dagiset och vi kommer förstås att hålla kontakten med dom även i fortsättningen. Men lite ledsamt är det allt att ta farväl av barn och fröknar där, som man träffat under drygt två års tid. Igår "tackade vi av" hans mentor som skulle gå semester och träffade henne därmed för sista gången. Det blev present till henne och tårta till hela arbetslaget - Gottegrisens goda chokladtårta.

Borde ta ett städryck, för imorgon vankas det "fest" i huset...

Inga kommentarer: