måndag 14 juni 2010

Skräck i församlingshemmet

Det var längesen vi var på Öppet Hus i församlingshemmet nu. Tycker det har varit så mycket annat på måndagarna, såväl roliga som tråkiga saker.
I var i vilket fall som helst väldigt taggad på att gå dit, mest för att de har så roliga sopbilar och grävskopor att leka med där. För E´s del var det premiär och jag kan inte säga annat än att hon gillade det.

Öppet Hus är lite som Öppna förskolan - först lite fri lek och pyssel, sen en liten sångstund och därefter fikar man tillsammans innan sista "lekrycket". Faktiskt himla trevligt.
E gladdes åt alla andra jämnåriga barn/bebisar som var med och gillade starkt när vi sjöng. Jag har anmält henne till rytmiken där till hösten och jag tror att hon kommer trivas kanon.

Dock var det ju mina "prickiga" barn som gjorde att flera mammor frågade och ännu fler tittade (läs stirrade). Nä det är inte vattkoppor, det är myggbett. Folk verkade nästan ta förgivet att jag hade sjuka barn med mig och det kändes inte så skoj. Jag är inte den som drar med mina sjuka barn för att riskera att smitta ner andra, tvärtom. Eftersom tre mammor frågade om "kopporna", så gick jag efteråt till vårdcentralen bara för att få det bekräftat. Barnen fick vänta utanför medans jag frågade efter en syrra. Och nej inga koppor, bara eländiga myggbett sa både sjuksköterskan och doktorn.

Inga kommentarer: