torsdag 10 juni 2010

På svenska mark

Flygningen gick över all förväntan. Vi gav E nässpray och Ipren före avgång och sen sov hon tryggt i pappa J´s famn hela resan hem. Jag är så glad att hon slapp ha ont. I var vaken en stund, men efter tag somnade även han. T o m vi vuxna kunde blunda lite - skönt!

Nu är det och får vara, slut på alla godsaker. Det håller inte att i fortsättningen äta två croissanter med Nutella varje morgon, hälla i sig obegränsat med glass och efterrätter två gånger om dagen osv osv...
Jag känner att jag börjar bli ett fall för "Du är vad du äter" och hör Fredrik Birgings röst säga: "Du har under en vecka stoppat i dig 14 croissanter, 3 liter glass, 1 hel tårta, 7 liter läsk......" Sen knackar Anna Skipper på dörren och tvingar mig att dricka slemmiga tångdrinkar och liknande. Nä det är dags att skärpa till sig annars ynglar kanske Karius och Baktus av sig? Men gott har det varit och man måste ju få unna sig när man har semester.

Idag står tvätt och handling på schemat. Elbolagen kommer skatta sig lyckliga, för tvättmaskinen kommer stå på länge, länge.... Rolling, rolling, rolling....

Tycker att vi haft en superhärlig vecka i Alcudia trots baciller och mygg. Längtar redan tillbaka till värmen och flera härliga stunder tillsammans med hela familjen. Vi får väl se när och var, det blir nästa gång.

1 kommentar:

Louise sa...

Vad gött ni verkar ha haft det.