fredag 14 maj 2010

Slappedag

Jag och I vandrar runt i slappekläder, J är på jobbet och E har precis vaknat från sin dagliga tupplur - påklädd. Vi har börjat med att hålla det till bara en sovstund om dagen, eftersom hon har så svårt att somna en andra gång och det då blir så sent. Men jag tycker det funkar helt okej och så somnar hon ju snabbare på kvällen också. Och hör och häpna - hon sover 1,5-2 timmar i ett sträck! Skönt för då hinner man ju få nåt gjort om man vill. Så blev det dock inte idag även om det skulle behövas... Som sagt, det är slappedag.

Vi hade planerat att träffa ett par kompisar vid en av lekplatserna och ha picknick med dom. Men det blev tråkigt nog inställt. Jag och I har bestämt att ha picknick själva inomhus istället. Har inte varit utanför dörren idag (mycket olikt mig) men tycker det ser kyligt ut. Vi får väl se hur det går när vi dukar upp här på golvet, E kan ju ibland ta sig fram som en ångvält och är dessutom väldigt intresserad av att pilla på allt som kommer i hennes väg. Men vi siktar på att det blir mysigt.

Gjorde fisksoppa igår och det blev massor över, så middagen är redan "färdig". Det blev även lite bakande sådär på kvällskvisten när barnen gått och lagt sig - Gottegrisens chokladkaka! Den ser vi också framemot att få smaka...mmmmm...den ser god ut.

Som sagt, slappedag it is.

Inga kommentarer: